HAKKIMIZDA

ÇÖZÜM Dernek Danışmanlığı Hizmetleri

Bugüne kadar 100’lerce  dernek kurmanın vermiş olduğu tecrübe ile, sivil toplum gönüllülerine idari süreçlerde hizmet vermekteyiz. Alanında uzman ve profesyonel ekibimizle, sivil toplum projelerinizi yükseltmek için birlikte çalışıyoruz. Sizlerin başarısı, en büyük mutluluğumuzdur.

12+Yıllık Deneyim
250+Aktif Dernek Danışmanlığı
500+Dernek Kuruluşu
Çözüm Danışmanlık Hizmetleri

Neler Yapıyoruz

Tüm Yönetim Süreçlerinde Sizlerin Yanında Yer Alıyoruz.

Dernek, Vakıf, Spor Kulübü, Tüzük Hazırlama, Dernek Muhasebesi, İktisadi İşletme Kuruluşu, Genel Kurul, İç Denetim Raporu ve Dernekler Hukuku gibi tüm süreçlere ait hizmetleri tek bir çatı altında gerçekleştiriyoruz.

  • Dernek Kuruluşu
  • Vakıf Kurmak
  • İç Denetim Raporu
  • Genel Kurul Toplantısı
  • Dernek Lokali Açmak
  • İktisadi İşletme Kuruluşu
  • Dernek Muhasebesi
  • Dernek Matbaası

Çalışma Prensibimiz.

Neden Bizimle Çalışmalısınız.

Önce Sizi Dinliyoruz

Hazır kuruluş prosedürlerini uygulamak yerine sizleri dinleyip, düşüncelerinizi analiz ediyoruz.

Amacınıza Özel Çalışma

Size özel dernek tüzüğü hazırlayıp, hedeflerinizi gerçekleştirebilmeniz adına yol haritası çiziyoruz.

İdari Süreçlerde Destek

Tüm Dernek & Vakıf yönetim süreçlerinde bürokratik işlemleri sizler adına yürüyoruz.

Sık Sorulan Sorular

Çözüm İdari Danışmanlık Hizmeti ile Neden Çalışmalıyım?

Dernek danışmanlığı üzerine hizmet veren yaklaşık 20’nin üzerinde firma ile karşılaşabilirsiniz. Çözüm danışmanlık 10+ Ekip üyesiyle birlikte, sadece Dernek ve Vakıf yönetim süreçleri üzerine hizmet vermektedir. Tek bir alanda uzmanlaşmanın bizleri daha profesyonel kıldığına inanıyoruz. Bu nedenle uzmanlık alanımız olan dernek ve vakıf danışmanlığı alanında bizden hizmet alarak, tüm süreçlerin hatasız bir şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Dernek Kurmak İçin Danışmanlık Firması ile Çalışmak Zorunda mıyım?

Danışmanlık hizmeti almadan dernek kuruluşu yapmanız mümkün. Ancak dernek tüzüğü hazırlama, ilk genel kurul ve kuruluş sonrası yapılacak işlemlerde herhangi bir hata ya da eksik işlem yapmanız durumunda, idari para cezası ile karşı karşıya kalacaksınız. Bu durumda 2021 yılı için 1730 TL ile 545.500 TL arasında ceza ödeme riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Çözüm Danışmanlık Olarak Hangi Alanda Hizmetler Veriyorsunuz?

Dernek ve Vakıf ile ilgili aklınıza gelebilecek tüm konularda hizmet veriyoruz. Dernek muhasebesi, dernek lokali açmak, iktisadi işletme kuruluşu, dernek defterlerinin tutulması, genel kurulun toplanması, proje başvuruları, yardım kampanyası izni, dernek matbaası basım işlemleri vb.

Dernek ve Vakıf Kurmak Zor mu?

Hem dernek amaç ve faaliyetlerini yerine getirmek, hem de yönetim süreçleri ile uğraşmak isterseniz, bu süreç sizler için zor olabilir. Ancak tüm bürokratik işlemlerde, uzman bir danışmanlık şirketi ile çalışırsanız, tüm zorlu süreçleri kolaylıkla atlatabilirsiniz.

Daha Detaylı Bilgi Nasıl Alabilirim?

Sivil Toplum Kuruluşu kurmaya karar verdiniz ve aklınıza takılan konular mevcut ise, bizi arayabilir bilgi alabilirsiniz. Danışmanlarımız günün büyük bir bölümü, STK gönüllülerine hizmet vermektedir.

Hakkımızda Yapılan Yorumlar

Mutlu Dernek Yöneticileri

Koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile çalışmamızla birlikte, dernek projelerinizi sizinle birlikte yükseltmek için çalışıyoruz.

“Çözüm Dernek Danışmanlığı firması ile çalışmak, dernek kurmak için almış olduğum kararlar arasında en önemlisi. Tüm süreçlerde yardımcı olmaları amaç ve faaliyetlerimizi gerçekleştirmemizde büyük kolaylık sağladı.”

çözüm dernek profile
Betül Demir
Dernek Başkanı

“Birçok dernek danışmanlık firması ile görüşme yaptım. En ikna edici cevapları almış olmam nedeniyle Çözüm Danışmanlık şirketi ile çalışmayı tercih ettim. Tüm sorularımıza anında cevap alabiliyor olmamız, bize büyük bir kolaylık sağlıyor.”

Gökay Şahin
Dernek Yöneticisi

“Sadece dernek kuruluşu değil, dernek muhasebesi, dernek web sitesi, sosyal medya danışmanlığı, marka tescili gibi tüm hizmetleri tek bir çatı altında yürütüyor olmaları, bize oldukça büyük fayda sağlıyor.”

photo3
Hanzade Bakırcı
Dernek Kurucusu
Mutluluk Giysin Çocuklar Derneği
Mutluluk Giysin Çocuklar Derneği
Gönül Elçileri Hareketi
Gönül Elçileri Hareketi
Etiler Pet House
Etiler Pet House
Göktürk Hayvan Severler Derneğii
Göktürk Hayvan Severler Derneğii
Dünyayı İyilik Kurtaracak Derneği 2
Dünyayı İyilik Kurtaracak Derneği 2

Bugün Harekete Geçmek İster misin?

Nasıl başlayacağınızı öğrenmek ve bilgi almak için danışmanlarımızı arayabilirsiniz.