Telefon   :  +90 (532) 255 91 59

Dernek Kurmak

1)ORTAK BİR HAYALİ PAYLAŞAN KİŞİLERİ BİRLEŞTİRELİM

Dernek kurmak için minimum 7 kişi bir araya gelerek aynı düşünce faaliyette bulunmalıdır.Üst sınır yok.

2)DERNEK İSMİNİZİ BELİRLEYİN

Dernek  ismimiz bizi tanıtan faaliyetlerimizi temsil eden bir isim olmalıdır.Dernek ismimizde ‘izne tabi’  (Türk,Türkiye, Milli,Cumhuriyet,Atatürk,Mustafa Kemal, akademi, birlik ) gibi kelimeler kuruluş aşamasında kullanılamaz.

3)AMAÇLARIMIZ DOĞRULTUSUNDA BİR TÜZÜK HAZIRLAYALIM

Derneğimizin amaçlarının yazacağı derneğimizi temsil eden bizlere ve yeni üyelerimize öncü olacak bir tüzük hazırlayalım.Şubeli ve ya şubesiz  olmak üzere.

4)DERNEĞİMİZE BİR YER BULALIM

Dernek merkezi olarak göstereceğimiz adres derneğimize kiralanabilir , ücretsiz olarak derneğin kullanması için tahsis edilebilir. Derneğimizi kuracağımız adres apartman dairesi tarzında ise bina da ikamet eden diğer oturanlardan izin verdiklerine dair imzalı bir belge alalım.

5)DERNEK KURULUMU

Dernek tüzüğü , kuruluş bildirgesi, tebligat , kira sözleşmesi ,tapu ve ya emlak beyanımız gibi gerekli evraklarımızı tamamlayarak İl Dernekler Müdürlüğününe başvurumuzu yapalım .

Bu işlemler için hizmet almak isterseniz <a href=”tel:+905322559159″>0532 255 91 59</a> numaradan ulaşabilirsiniz.