Telefon   :  +90 (532) 255 91 59

ÖNEM DANIŞMANLIĞA HOŞGELDİNİZ...

Firmamız 2007 yılında İzmir’de kurulmuştur. 2007’den bu yana Dernek kuruluş,dernek genel kurul işlemleri,dernek beyannamesi,dernek iç denetim rapaoru,derneğe ait vergi numarası alınması ve takibi,derneğe ait banka hesabı açılması,sgk işlemleri,kulüp tescil ve lisans işlemleri,proje hazırlanması ve yönetimi,derneğe ait iktisadi işletme kurulumu ve takibi,dosya düzenlenmesi ve derneğe ait hukuki ve mali işlemlerin takibi,derbis işlemleri,fesih,tasfiye işlemleri konularında uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ ?

Alanında uzman kadro

Kadromuzda üniversite mezunu alanında bir çok proje tamamlamış,uzmanlar bulunmaktadır.Müşteri memnuniyeti çerçevesinde hizmet etmeyi ilke edinmişlerdir.Dernek kuruluş,dernek genel kurul işlemleri,dernek beyannamesi,dernek iç denetim rapaoru,derneğe ait vergi numarası alınması ve takibi,derneğe ait banka hesabı açılması,sgk işlemleri,kulüp tescil ve lisans işlemleri,proje hazırlanması ve yönetimi,derneğe ait iktisadi işletme kurulumu ve takibi,dosya düzenlenmesi ve derneğe ait hukuki ve mali işlemlerin takibi,derbis işlemleri,fesih,tasfiye gibi işlemleriniz için uzman kadromuzun bilgi ve birikiminden yararlanabilrsiniz.

Sonuç Odaklı Çalışma

Dernek için vermiş olduğumuz hizmetlerde sonuç odaklı yaklaşımı esas alıyoruz.Girdiğimiz projelerde en hızlı ve doğru sonucu sizlere sunmaktayız.

GÜVENLİ HİZMET

Vermiş olduğumuz tüm hizmetler resmi olup,hizmet sözleşmesi içerisinde gerçekleşmektedir.

UZMANLIK DERECELERİMİZ

Dernek ve Vakıf İşlemleri (Kurulumdan Tasfiye Sürecine Kadar A'dan Z'ye Bütün İşlemler) 95%92%

İktisadi İşletme ve Lokaller (Kurulum-İdare-Süreklilik-Hızlı ve Düşük Maliyet-Güvenilir,Sorunsuz Kaliteli İlerleyiş)90%89%

Çözüm Ortaklarımız (Matbaa-Grafik-Web-Seo-Bilişim-Mali Hizmetler-Hukuki İşlemler-Organizasyon-Marka Tescil-Patent)70%70%