Neden Bizimle Çalışmalısınız ?

Tüm süreçleri hızlı ve kusursuz bir şekilde tamamlıyoruz.

Çözüm İdari Danışmanlık hizmetleri olarak, bugüne kadar 1000’in üzerinde dernek & Vakıf kuruluşu yapmış olmanın vermiş olduğu tecrübe ile, tüm işlemlerinizin hatasız ve profesyonel bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyoruz.

• 10+ Alanında Uzman Ekip
  • Profesyonel Danışmanlık
  • Hızlı Çözüm Üretme
  • Kusursuz Hizmet Anlayışı
  • Sınırsız Müşteri Memnuniyeti
  • En İyi Hizmet Garantisi

Biz Kimiz ?

Bizimle tanışmak ister misiniz?

10+ profesyonel ekip üyesi ile sadece dernek ve vakıf yönetim süreçleri üzerine hizmet vermekteyiz. Değerli STK yöneticilerinin her bir hizmeti ayrı ayrı firmalardan alması yerine, tek bir çatı altından hizmet sunarak büyük bir kolaylık sağlıyoruz. Bünyemizde bulunan Mali Müşavir, Avukatlık Bürosu, idari danışmanlık ve bilişim ekibi ile A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayı taahhüt ediyoruz.

Sürpriz dernek cezaları ile karşılaşmamak ve sadece dernek amaçlarına odaklanmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçmenin tam vakti. Danışmanlarımız ve bilişim ekibimiz tarafından programlanan dernek yönetim işlemleriniz, eksiksiz bir şekilde yerine getirilir. Bugüne kadar sağlamış olduğumuz %98 STK memnuniyeti oranı ile, en başarılı danışmanlık hizmeti veren kurum olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bugün bir başlangıç yapmak ister misin?

Kusursuz bir başlangıç için bizlere arayıp, bilgi alabilirsiniz.